moze i nie do konca moje klimaty, ale secik nawet udany... faktycznie tam w ktorejs minucie jest za duzo basu Ogolnie widac, ze szefu sie przyłożył do roboty...
Niestety jesli chodzi o okladke to beznadziejna - za dużo w niej grafiki, przez co - przynajmniej mnie - odpycha swoim "pięknem"?
Czekamy zatem na Volume 2 w retro dziale (chyba, że ja zrobię? hehehe)
W sumie moge zrobic secik vol. 2, tylko pocwicze sobie przejscia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie pliki zawarte na forum club-crew.pl są prezentowane wyłącznie w celach promocyjnych dla szeroko pojętego powszechnego dobra społecznego. Maja one zachęcić Was do zakupienia całego albumu danego artysty. Pliki umieszczane tutaj sa przeznaczone tylko i wylacznie do użytku osobistego. Wykorzystywanie ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Autorzy serwisu nie ponoszą zadanej odpowiedzialności za zamieszczone pliki i ich niezgodne z prawem wykorzystywanie. Pamiętaj - ściągasz na własną odpowiedzialność. Pliki skasuj po upływie 24 h!
Strona wygenerowana w 1,32 sekundy. Zapytań do SQL: 25